top of page

vr 20 dec

|

Winkelhart Echt

Christmas Evening Shopping

Tijdens de avond staan tal van ludieke ondernemers-acties op de planning, aangevuld met live entertainment.

Christmas Evening Shopping
Christmas Evening Shopping

Tijd en locatie

20 dec 2019, 17:00 – 22:00

Winkelhart Echt, Winkelhart Echt

Over het evenement

Op vrijdag 20 december vindt de inmiddels tot traditie verheven Christmas Evening Shopping in Winkelhart Echt plaats. Winkels presenteren de gehele avond diverse acties en houden de deuren geopend tot 22:00 uur.

Straten van Winkelhart Echt worden gevuld met aanbod van lekkernijen en diverse kraampjes. Op de Plats wordt een feestelijk kerstdorp opgebouwd waar de liefhebber van kerstsfeer zijn hart op kan halen. Op het Ursulinenplein is de gehele avond een levende kerststal te bezichtigen, met een echte os, ezel en kameel. Op straat wordt winkelend publiek getrakteerd op verschillende lekkernijen en verrast het gezelschap Dickens Voices met muzikale optredens. Natuurlijk bezoekt ook de Kerstman de Christmas Evening Shopping en kunnen kinderen op de foto met niemand minder dan sneeuwpop Olaf, bekend van Frozen.

Net als voorgaande jaren loopt carnavalsvereniging De Bôkkeriejers met een goedgevulde kar door het centrum. Wie met een inleg van 1 euro raadt wat de waarde van de kar is ontvangt de volledige inhoud.

Lokale horeca-etablissementen nodigen het winkelend publiek uit lekker op te warmen en te genieten van gezellige muziek. Zo heeft Café Oppe Platz de DJ’s van het Glazencafé Sittard achter de draaitafels. Dolcino presenteert een feestelijke avond met live muziek van No Strings Attached en het Stoba Oldscool DJ Team.

Deel dit evenement

bottom of page