top of page

Ondernemers van Winkelhart Echt organiseren in mei een fotowedstrijd. In aanloop naar koopzondag 29 mei, waarbij het thema ‘Echt in beeld’ was, werden fotografen uitgedaagd het mooiste kiekje van het winkelcentrum in te sturen.

 

Professionele en hobbyfotografen werden uitgenodigd hun mooiste beelden van Winkelhart Echt in te zenden. Dit kunnen beelden van panden of karakteristieke elementen ervan zijn, maar ook foto’s van evenementen en belevenissen. Uit de inzendingen werd door het bestuur in oprichting van Ondernemersvereniging Winkelhart Echt een selectie van de mooiste beelden gemaakt. De juryleden kregen voor een eerlijk verloop de foto’s zonder naam van de maker te zien. Tijdens koopzondag 29 mei worden de tien geselecteerde werken in het centrum geëxposeerd, wat het startsein is voor de publieke stemronde. Op zaterdag 18 juni worden de drie winnaars in het centrum bekend gemaakt. De nummer één wordt beloond met een lokale cadeaubon ter waarde van 100 euro, de nummers twee en drie elk 50 euro.

Stem hier op jouw favoriet

Bekijk onderstaand de tien door de jury geselecteerde beelden en stem uiterlijk 16 juni op jouw favoriet!

 

Stemmen is niet meer mogelijk
Stemmen is niet meer mogelijk
Wegwijzer Winkelhart Echt

Spelregels voor fotografen

Met het insturen van foto’s verklaren deelnemers zich akkoord met onderstaande spelregels

  • Inzendingsperiode foto’s is van 1 t/m 20 mei 2022.

  • Iedere deelnemer kan maximaal drie foto’s alleen in jpeg-, jpg- png-formaat insturen.

  • Deelnemers stellen op verzoek van de organisatie de foto’s in de hoogst mogelijke resolutie beschikbaar aan de Winkelhart Echt.

  • Indien op de foto een persoon herkenbaar in beeld wordt gebracht, dan zorgt de deelnemer ervoor dat deze persoon toestemming heeft gegeven voor inzending en verder gebruik van de foto.

  • Hetgeen gefotografeerd mag op geen enkele manier kwetsend of beledigend zijn. Het eindoordeel is hieraan aan de organisatie.

  • Elke ingestuurde foto is voorzien van een titel.

  • Simpele bewerkingen van foto’s zoals o.a. bijsnijden, helderheid en witbalans aanpassen is toegestaan.

  • Aanstootgevende foto’s (naar het oordeel van de organisatie) worden niet geplaatst.

  • Foto’s met toegevoegde tekst, naam fotograaf of watermerk zijn niet toegestaan.

 

Wij gaan ervan uit dat iedere deelnemer de maker/eigenaar is van de ingestuurde foto’s. Met deelname verleent men toestemming aan de Winkelhart om deze te publiceren, zowel ten behoeve van de fotowedstrijd als in geval van ideële promotie van Winkelhart Echt. Het staat deelnemer te allen tijde vrij om het fotomateriaal ook zelf te blijven gebruiken. De auteursrechten op de ingezonden foto’s berusten in alle gevallen bij de deelnemers.

De deelnemer garandeert dat hij eigenaar is en, mits van toepassing, houder van het auteursrecht van de door hem/haar ingezonden foto. Deelnemers die tegen de regels in toch werk van derden insturen, zijn zelf voor de auteursrechtelijke gevolgen aansprakelijk.

Winkelhart Echt is niet aansprakelijk als na publicatie van de foto alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt. In geval van aansprakelijkheid wegens (vermeende) inbreuk op de rechten van derden met betrekking tot de foto – of dit nu auteursrechten of andere (privacy)rechten zijn – vrijwaart deelnemer Winkelhart Echt tegen deze aansprakelijkheid. Als blijkt dat een deelnemer niet de fotograaf en eigenaar is van de foto’s, dan worden de foto’s uitgesloten van deelname en verwijderd.

 

Als blijkt dat deelnemers niet volgens de spelregels hebben gehandeld, dan behoudt de organisatie zich het recht voor de inzendingen te diskwalificeren en foto’s van de website te verwijderen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

bottom of page