top of page

Genieten van de ongedwongenheid en typische gastvrijheid van Winkelhart Echt zit er voor de bezoeker van het winkelcentrum even niet in, en dat doet de ruim 70 ondernemers pijn.

Toch is er iets dat we samen kunnen doen. Juist nu. Samen zorgen we ervoor dat we dit overwinnen en het centrum in beter tijden weer een plek is waar je ongedwongen terecht kunt. Het échte winkelhart van het centrum is de lokale ondernemer die voor je klaarstaat met een persoonlijke benadering en gastvrije glimlach. Help ze erdoorheen. Koop lokaal.

 • Koop bij de specialist.
  "Koop je brood bij de bakker, je vlees bij de slager..." De kreet zal je ongetwijfeld bekend voorkomen. Denk bij je aankoop na over waar je het product of de dienst kunt krijgen, en kies lokaal. Je zult merken, de lokale ondernemer beloont je met jouw keuze door kwaliteit en een persoonlijke behandeling!
 • Maak gebruik van gepersonaliseerd aanbod.
  Veel ondernemers bieden extra mogelijkheden zoals thuisbezorging, een afspraak voor personal shopping of extra openingstijden. Maak júist gebruik van het bijzondere gepersonaliseerde aanbod, de ondernemer organiseert dit speciaal voor jou.
 • Koop een waardebon.
  Dat deze tijd een lastige is voor de lokale ondernemer zal je ongetwijfeld duidelijk zijn. Veel ondernemers hebben hun inkomsten drastisch zien dalen. Door het kopen van een waardebon, voor jezelf of voor een ander, geef je de ondernemer op dit moment een extra steuntje in de rug. Wil je gesloten horeca helpen? Dan is een aankoop via Help de Horeca een geschikte keuze!
 • Koop ook online lokaal.
  Online kopen is geen probleem en een heel begrijpelijke keuze. Maar juist in deze tijd maak je het verschil door je online aankopen ook lokaal te doen. Vaak bezorgt de ondernemer persoonlijk aan huis en veel sneller dan menig andere leverancier, voorzien van een gratis extra glimlach!
 • Deel je lokale winkelhart.
  Koop jij lokaal? Dan mag je trots zijn, want je helpt! Deel je lokale aankopen met je vrienden en familie en roep hen op jou te volgen. Samen maken we het verschil!
bottom of page