top of page

zo 28 nov

|

Winkelhart Echt

Koopzondag

Dagen worden korter en straten worden verlicht door een gloed van sfeervolle verlichting - teken dat de winter neerdaalt op Winkelhart Echt. Het winkelcentrum transformeert tot dé locatie waar je in feestdagenstemming gemakkelijk en in alle rust je winterse aankopen haalt.

Koopzondag
Koopzondag

Tijd en locatie

28 nov 2021, 13:00 – 17:00

Winkelhart Echt, Bovenstestraat, 6101 Echt, Nederland

Over het evenement

Dagen worden korter en straten worden verlicht door een gloed van sfeervolle verlichting - teken dat de winter neerdaalt op Winkelhart Echt. Zondag 28 november, de laatste zondag voor de verjaardag van Sinterklaas, is het winkelcentrum extra geopend.

Sinterklaas werd afgelopen weekend door veel enthousiaste kinderen onthaald in Winkelhart Echt. Oorspronkelijk stond voor koopzondag een vrolijke pepernotenspeurtocht op de planning, maar passend binnen geldende maatregelen wordt de aanwezigheid van de Pieten gereduceerd tot het uitdelen van snoepgoed en gezellig bijpraten over verlanglijstjes, koude nachten op de daken en over alles wat je Sint en Pieten maar wilt vragen. De activiteit wordt georganiseerd door Winkelhart Echt in samenwerking met Kindervakantiewerk Echt.

Koopzondag 28 november zijn winkels geopend van 13:00 tot 17:00 uur. Parkeren is in Echt altijd gratis en met parkeerterreinen Ursulinenplein en Zuiderpoort is er altijd genoeg plaats. Meer informatie over bereikbaarheid en openingstijden van het winkelcentrum is te vinden op www.winkelhartecht.com.

Deel dit evenement

bottom of page