top of page
DSC_0154 (klein).jpg
Winkelhart Echt

Het centrum van Echt staat bekend om haar gezellige en ontspannen sfeer. Kom onthaasten en geniet van de Echter sfeer in Winkelhart Echt. Een ideale combinatie van ongedwongen funshoppen met een bezoekje aan een van de lokale horeca-etablissementen.

Een extra voordeel is het gratis parkeren in Echt, mogelijk op diverse locaties direct aan het winkelgebied grenzend.

terras.jpg
Bourgondische horeca

Kom even tot rust en geniet van waar Limburg om bekend staat. Proef het Bourgondische aanbod (met natuurlijk verse Limburgse vlaai) in een van de horeca-etablissementen in Winkelhart Echt.

basis-artikelen-supermarkt.jpg
Dagelijkse boodschappen

Winkelhart Echt heeft een ruim winkelaanbod voor dagelijkse boodschappen. Met parkeerlocaties praktisch voor de deur perfect ingericht om in alle rust je boodschappen te kunnen doen.

Bekijk hier een overzicht van het winkelaanbod.

Plattegrond HssN3.jpg
Smalste Stukje

Er is een plek in Limburg waar je binnen korte tijd van België naar Duitsland wandelt. Daar, in het smalste stukje Nederland, ligt Echt-Susteren. Een gemeente omringd door buitenlandse grenzen. Echt-Susteren is een plek waar je de hectiek van vandaag de dag kunt ontvluchten en waar je kunt onthaasten. Waar je volop tijd en aandacht voor jezelf en voor elkaar kunt nemen. Waar je het goede leven in al haar facetten mag ervaren: goede infrastructuur, oude stadjes, pittoreske dorpjes, schitterende natuur, lekker eten, kunst en cultuur.

Meer info:

www.hetsmalstestukjenederland.nl

Echt winkelstraat.jpg
Gevarieerd winkelaanbod

Met ruim 70 winkels op loopafstand van elkaar biedt Winkelhart Echt een gevarieerd winkelaanbod. Het centrum van Echt staat bekend om haar gezellige en ontspannen sfeer. Een prettige afwisseling van (inter)nationale ketens en lokale speciaalzaken zorgt ervoor dat jong en oud slaagt in Echt.

bottom of page