top of page

zo 29 mrt

|

Winkelhart Echt

Koopzondag 'op de rode loper'

Vanwege landelijke maatregelen omtrent het coronavirus is deze activiteit geannuleerd.

Koopzondag 'op de rode loper'
Koopzondag 'op de rode loper'

Tijd en locatie

29 mrt 2020, 13:00 – 17:00

Winkelhart Echt, Bovenstestraat, 6101 Echt, Nederland

Over het evenement

De koopzondag van 29 maart zal in Winkelhart Echt geen doorgang hebben. Hiertoe heeft de werkgroep van het winkelcentrum besloten. In een tijd waarin veel ondernemers (verplicht) pas op de plaats doen past het volgens de werkgroep niet om in het kader van zogenaamd funshoppen op te roepen het centrum te bezoeken. Anderzijds trachten lokale ondernemers met veelal aangepaste openingstijden wel te voorzien in de behoefte 'gewoon' boodschappen te kunnen doen in Winkelhart Echt. De ondernemers rekenen in dezen dan ook op de steun van de lokale consument.

Eerder werd nog gecommuniceerd dat activiteiten niet doorgingen, maar winkels én horecagelegenheden wel open zouden blijven. De actualiteit omtrent het coronavirus maakt die keuze inmiddels achterhaald. Het is extra jammer dat de activiteiten op de eerste koopzondag van het jaar niet doorgaan, omdat het onderdeel is van de hernieuwde samenwerking van ondernemers in het winkelcentrum. Vooralsnog is het eerstvolgende evenement de jaarlijkse grote braderie op koopzondag 26 april.

[Ontdek de nieuwste modetrends, bekijk de shows op de rode loper en maak kans op mooie goodiebags van lokale ondernemers.]

Deel dit evenement

bottom of page