top of page

Campagne Lokaal Hart

Bijgewerkt op: 4 mei 2020

De coronacrisis heeft ook een enorme impact op Winkelhart Echt. Zowel de ondernemer als de consument moet zich aanpassen aan de steeds veranderende situatie van de afgelopen weken. Dat ‘samen’ hierin het toverwoord is benadrukt de nieuwe campagne onder de noemer 'Lokaal Hart'.


Het échte winkelhart van het centrum is de lokale ondernemer die voor je klaarstaat met een persoonlijke benadering en gastvrije glimlach. Dat mensen graag naar het centrum komen is omdat er wat te beleven valt. Samen een nieuwe outfit uitzoeken, gezellig lunchen en genieten tijdens activiteiten. Zonder de Echter lokale ondernemer is dat niet mogelijk.


Met Lokaal Hart start Winkelhart Echt een campagne waarbij de lokale ondernemer centraal staat. Veel bekende en lachende lokale gezichten zijn dagelijks werkzaam in de Echter winkels en horecagelegenheden.


De ruim 70 ondernemers in het centrum hebben nu meer dan ooit uw steun nodig. Samen zorgen we ervoor dat we dit overwinnen en het centrum in betere tijden weer een plek is waar je ongedwongen terecht kunt. Op www.winkelhartecht.com/lokaalhart staan daarom een aantal praktische suggesties over hoe de lokale ondernemer gesteund kan worden. Niet alle suggesties zijn direct uitvoerbaar door iedereen, maar één ding is zeker: als we samen de keuze maken om lokaal te kopen, kunnen we ook later terecht in een levendig centrum.


Comments


bottom of page