top of page

Christmas Evening Shopping afgelast

De Christmas Evening Shopping in Winkelhart Echt gaat in 2020 niet door. Vanwege geldende maatregelen omtrent het coronavirus is het op dit moment niet passend een dergelijke avond met 'fun shopping' te organiseren.


De landelijke overheid heeft maatregelen afgekondigd die als doel hebben het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken. De oproep van ondernemers blijft natuurlijk om gericht en zogenoemd functioneel aankopen te doen. Het mooiste Sinterklaas- of Kerstcadeautje komt immers van de lokale ondernemer. Omdat de Christmas Evening Shopping nadrukkelijk niet is voor functioneel kopen, maar bedoeld als totaalbeleving, wordt die avond geannuleerd.


Wel koopzondagen

De koopzondag van 29 november gaat wel door, weliswaar zonder activiteiten. Op deze dag vindt ook de bekendmaking van de hoofdprijzen van de Winnaarsweken plaats. Maar liefst acht weken lang konden klanten sparen voor winkansen bij ondernemers van Ursulinenhof. Naast de vele lokale cadeaubonnen volgen nu de scooter, prachtige televisie en smartphone.


Ook de koopzondagen op 13, 20 en 27 december gaan vooralsnog door.


Winkelen op maat

Met het behouden van de koopzondag dragen ondernemers bij aan de spreiding van de koopmomenten, hetgeen ervoor zorgt dat het vermijden van drukte beter te realiseren is. Ondernemers hebben hun winkels veelal aangepast om ervoor te zorgen dat bezoekers met een gerust hart terecht kunnen. Door zaken anders in te richten, een maximum aantal bezoekers toe te laten en desinfectiemiddelen aan te bieden kan de bezoeker evengoed profiteren van de lokale gastvrijheid van Winkelhart Echt. Raadzaam is om voor je bezoek te informeren naar actuele openingstijden van de ondernemer die je wenst te bezoeken.


Parkeren is in Echt altijd gratis en met parkeerterreinen Ursulinenplein en Zuiderpoort is er altijd genoeg plaats. Meer informatie over bereikbaarheid en openingstijden van het winkelcentrum is te vinden op www.winkelhartecht.com.


Comments


bottom of page