top of page

Echt bruist tijdens Music Night

Bijgewerkt op: 5 aug. 2023

De vakantie wordt in Echt extra feestelijk afgesloten met de jaarlijkse Echt Music Night. Met een divers muzikaal programma bij horecagelegenheden in Winkelhart Echt is het centrum op vrijdag 18 augustus dé locatie voor liefhebbers van live muziek en een feestje.


De jaarlijkse terugkerende Echt Music Night in het historische centrum van Echt wordt gepresenteerd door lokale horeca in Winkelhart Echt. De entree voor dit evenement is volledig gratis, dus alle reden om er samen een feestje van te maken.


Programma

Café Moustache pakt uit met de 10-koppige feestband Knallermann. Met in de basis een foute mix van Engelse toppers, Deutsche Ballermann-knallers en Nederlandse kneiters met een hoog meezing- en springgehalte belooft deze band er een waar feestje van te maken. De pauzemuziek wordt verzorgd door DJ Mox.


Dolcino viert de avond met als opwarmer de enige echte Stoba-DJ Leo in het voorprogramma. Het podium wordt daarna gevuld door From USA, de coverband die een afwisselend repertoire aan energieke covers brengt. Of het nu van The Beatles, Rolling Stones, ABBA of Queen is - alles wordt in een strak en stijlvol jasje gegoten voor een dansbare en muzikale avond.


Op de Plats presenteert Café Oppe Platz een programma vol DJ's. Het startsein van de avond wordt gegeven door DJ Pelmke, een jonge en talentvolle DJ uit Echt. Daarna neemt DJ Eddy V het over. Als de avond al goed opgewarmd is volgen vader en zoon, DJ's Arres en Hadless, bij het publiek bekend als een ware knaller. Na DJ Sander M is de finale voor Feest-DJ Romano.Feestelijke zomer

Winkelhart Echt viert de zomer met een programma voor jong en oud. Zo vindt op zaterdag 1 juli voor het eerst een Springkussenfestival in het winkelcentrum plaats en staat elke zaterdag van de zomervakantie een straattheatervoorstelling tijdens de Thezaterdagen op de planning.


Meer informatie over ondernemers en belevenissen in Winkelhart Echt is te vinden op www.winkelhartecht.com.Comments


bottom of page