top of page

Echter ondernemers vieren feest

Ondernemers van Winkelhart Echt vieren feest. De versoepelde coronamaatregelen die vanaf 28 april ingaan zijn aanleiding om de straten feestelijk aan te kleden en diverse ludieke acties te organiseren.


Wie door de straten van Winkelhart Echt wandelt kan het niet ontgaan: ondernemers vieren feest. In alle vroegte zijn woensdagochtend enkele ondernemers gestart met het opblazen en knopen van honderden Winkelhart-roze ballonnen die beschikbaar zijn gesteld door speelgoedwinkel De Uitkomst. Inmiddels hangen ze als kleurrijk geheel aan de lantaarnpalen in het winkelgebied. Op de winkelruiten prijkt een poster met in grote letters ‘Echt weer welkom’. Met de feestelijke aankleding vieren de ondernemers de versoepelingen van coronamaatregelen op maat.


Brede terrassen

Horeca-exploitanten zijn de gehele ochtend druk bezig geweest met het uitzetten en inrichten van hun terrassen. Net als in 2020 hanteert de Gemeente Echt-Susteren een versoepeld beleid aangaande de omvang van terrassen, waardoor er genoeg ruimte tussen de tafels blijft en de opstelling extra sfeervol oogt. Dat de zon goed zijn best doet aan de strakblauwe hemel voelt als een cadeautje en belooft een goede eerste dag voor lokale horeca. Een deel van de terrassen is al vroeg door liefhebbers gereserveerd, maar wie op de bonnefooi naar Winkelhart Echt gaat heeft nog genoeg gelegenheid om te kunnen genieten van een drankje, borrelplankje of heerlijke lunch.


Feestelijke acties

Ook in de winkels viert men de versoepelingen. Vanaf 28 april is het niet meer nodig vooraf een winkelafspraak te maken. Met tal van ludieke aankledingen en acties wordt daarop ingespeeld. Zo ligt bij Testardi-Ventotto in de Bovenstestraat een felroze (eveneens naar Winkelhart Echt verwijzende) loper uit en organiseert My Fashion in de Ursulinenstraat een heropeningsactie waarbij klanten kans maken op 50 euro shoptegoed.


Meer informatie over het winkelaanbod van Winkelhart Echt is te vinden op www.winkelhartecht.com.


Comments


bottom of page