top of page

Feestweek in Winkelhart Echt

De lente wordt op kleurrijke wijze gevierd in Winkelhart Echt. Op 21 april vindt de jaarlijkse grote braderie plaats en tijdens het Koningsdagweekend worden tal van gezellige activiteiten georganiseerd.

 

Voorzichtig is het lentezonnetje dit jaar al een paar keer doorgebroken, wat betekent dat het seizoen van gezellige belevenissen in Winkelhart Echt weer van start gaat.


Koopzondag en braderie

Tijdens koopzondag 21 april transformeert het winkelcentrum weer tot een grote koopjesmarkt met belevenissen voor jong en oud. Slenter langs de maar liefst 300 kramen en profiteer van de beste aanbiedingen tijdens de jaarlijkse braderie in Winkelhart Echt. Het evenement zorgt ervoor dat jaarlijks van heinde en verre koopjesliefhebbers in het voorjaar naar het winkelcentrum komen. De braderie vindt plaats van 10:00 tot 17:00 uur.Koningsnacht en Koningsdag

Koningsnacht 26 april staat in het teken van muziek. In de stadszaal van ’t Stadhoes wordt Koningsdag gevierd met live coverband Revisited en Stoba-DJ Leo. Bij het evenement Kings Night in de zaal van Café Oppe Platz staan DJ Romano en DJ Hadless op het programma.


Zaterdag 27 april kleurt Winkelhart Echt oranje. Jeugd- en Jongerenwerk De Wienhaof organiseert de jaarlijkse kindermarkt van 14:00 tot 17:00 uur. Er staan diverse attracties en activiteiten, zoals een pannakooi, voetbaldarts, bungeerun en een elektrische shuttle. Op de Plats wordt vanaf 13:00 uur het podium geboden aan (jong) muzikaal talent onder de noemer ‘Pak ‘t podium’. Het programma, georganiseerd in samenwerking met ’t Stadhoes, bestaat uit een talentenjacht en vrije ruimte voor open podium/jamsessies.

 

Lokale horeca zet de terrassen breed uit om er samen weer een feestje van te maken. DJ Will draait de plaatjes tijdens Koningsdag in Café Moustache, achter de draaitafels van Café Oppe Platz staat DJ Jopie.Winkelhart Echt

Met de feestelijke evenementen is er extra gelegenheid om van een bezoek aan het winkelcentrum een volwaardig dagje uit te maken. Geniet van de ongedwongen sfeer, combineer je bezoek met een smakelijke lunch of heerlijk Limburgs gebak en maak het feestelijke gevoel compleet. Parkeren is in Echt altijd gratis.

 

Meer informatie over ondernemers en belevenissen in Winkelhart Echt is te vinden op www.winkelhartecht.com.

Comments


bottom of page