top of page

Feestweek met Koningsdag en braderie in Winkelhart Echt

Winkelhart Echt kijkt uit naar een heuse feestweek. Op Koningsdag worden tal van gezellige activiteiten georganiseerd en op koopzondag 30 april vindt als vanouds de grote braderie plaats.


Voorzichtig is het lentezonnetje dit jaar al een paar keer doorgebroken, wat betekent dat het seizoen van sfeervolle belevenissen in Winkelhart Echt weer van start gaat.


Koningsdag

Donderdag 27 april kleurt Winkelhart Echt oranje. Jeugd- en Jongerenwerk De Wienhaof organiseert de jaarlijkse kindermarkt, met op de kop van de Bovenstestraat het open podium en optredens van live acts Future Vision en White Noise. Lokale horeca zet de terrassen breed uit om er samen weer een feestje van te maken.


Koopzondag en braderie

Tijdens koopzondag 30 april transformeert het winkelcentrum weer tot een grote koopjesmarkt met belevenissen voor jong en oud. Slenter langs de maar liefst 300 kramen en profiteer van de beste aanbiedingen tijdens de jaarlijkse braderie in Winkelhart Echt. Het evenement zorgt ervoor dat jaarlijks van heinde en verre koopjesliefhebbers in het voorjaar naar het winkelcentrum komen. De braderie vindt plaats van 10:00 tot 17:00 uur.


Winkelhart Echt

Met de feestelijke evenementen is er extra gelegenheid om van een bezoek aan het winkelcentrum een volwaardig dagje uit te maken. Geniet van de ongedwongen sfeer, combineer je bezoek met een smakelijke lunch of heerlijk Limburgs gebak en maak het feestelijke gevoel compleet. Parkeren is in Echt altijd gratis.


Meer informatie over ondernemers en belevenissen in Winkelhart Echt is te vinden op www.winkelhartecht.com.Comments


bottom of page