top of page

Groei en bloei in Winkelhart Echt

De lente is begonnen en dat is te merken in Winkelhart Echt. Terrasjes worden weer breed uitgezet, winkelend publiek wandelt met open jas door de straten en tal van feestelijke evenementen worden aangekondigd.


Nu coronamaatregelen volledig van de baan zijn opent de lokale ondernemer in Winkelhart Echt weer vol enthousiasme de deuren. De voorjaarsmode hangt in de etalages en de horeca ontvangt je met open armen.


Groeiend aanbod

De afgelopen periode openden maar liefst drie nieuwe zaken hun deuren in Winkelhart Echt. Huid.th, een breed georiënteerd centrum in medische en cosmetische huidzorg, Luxe Lifestyle, met decoratie voor huis en tuin, en Pop-up Shop door Tien, met een continu wisselend aanbod in babykleding en -accessoires. De vestigingen zijn een welkome aanvulling op het brede aanbod van het winkelcentrum.


Ook het aanbod aan bijzondere belevenissen groeit. Zo vinden er na een periode zonder feestelijkheden eindelijk weer evenementen plaats.


Grote braderie en koopzondag

Zondag 24 april zijn de winkels extra geopend voor een prachtige en doorgaans zonovergoten dag. Na de zeer succesvolle inhaalbraderie in oktober van vorig jaar kijken Smeets Buitenmarkten en Winkelhart Echt weer uit naar de jaarlijkse grote braderie op de laatste zondag van april.


Slenter langs de vele kraampjes en profiteer van de beste aanbiedingen. Het aanbod wordt aangevuld met tal van (kinder)attracties en vermaak. De braderie zorgt ervoor dat jaarlijks van heinde en verre koopjesliefhebbers in het voorjaar naar het winkelcentrum komen.


Koningsdag

In Echt worden sinds jaar en dag met Koningsdag allerlei activiteiten georganiseerd voor de basisschoolleerlingen. De organisatie van dit evenement is in handen van Stichting Jeugd- en Jongerenwerk De Wienhaof.


Hoofdmoot van de activiteiten op woensdag 27 april vormt de Kindermarkt, die ieder jaar weer veel publieke belangstelling trekt. De Kindermarkt wordt omgeven met allerlei attracties voor de jeugd. Ook kunnen de kinderen kunstjes vertonen in het kader van ‘Straatartiest voor een Dag’. Meer info en mogelijkheid tot aanmelden is te vinden op www.koningsdag.wienhaof.nl.


Winkelhart Echt

Winkelhart Echt huisvest ruim 70 winkels en horecagelegenheden. De kracht van het knusse winkelcentrum is de ‘dorpse’ gastvrijheid. Bovendien is parkeren in Echt altijd gratis. Op www.winkelhartecht.com is een handig overzicht van alle in Winkelhart Echt gevestigde ondernemers te vinden.Comments


bottom of page