top of page

Grote braderie terug in Winkelhart Echt

Winkelhart Echt kijkt uit naar koopzondag 24 april. Eindelijk vindt na twee jaar afwezigheid als vanouds de grote braderie plaats op de laatste zondag van april.


Slenter langs de vele kraampjes en profiteer van de beste aanbiedingen tijdens de jaarlijkse braderie in Winkelhart Echt. De braderie zorgt ervoor dat jaarlijks van heinde en verre koopjesliefhebbers in het voorjaar naar het winkelcentrum komen.


Met maar liefst 280 kramen en foodtrucks is de braderie weer terug in optima forma. De braderie wordt aangevuld met divers entertainment. Zo wandelen er meerdere Disney-figuren rond, kunnen kinderen zich gratis laten schminken en staat er op de Plats een draaimolen. De inmiddels bekende uilenshow zal wederom plaatsvinden en enthousiastelingen hebben de mogelijkheid zich te laten vereeuwigen door een karikatuurtekenaar.


Dagje uit

Met de grote braderie is er extra gelegenheid om van een bezoek aan het winkelcentrum een volwaardig dagje uit te maken. Naast ongedwongen funshoppen heten ook de horeca-exploitanten bezoekers van harte welkom. Combineer je bezoek met een smakelijke lunch of heerlijk Limburgs gebak en maak het feestelijke gevoel compleet. De braderie in Winkelhart Echt duurt van 10:00 tot 17:00 uur. Daarmee openen ook veel winkels eerder dan gebruikelijk de deuren op de koopzondag. Parkeren is in Echt altijd gratis.


Infocentrum

Tijdens de braderie is het Infocentrum van de Gemeente Echt-Susteren ook extra geopend. In het voormalige pand van discotheek Stoba kunnen inwoners en ondernemers terecht met vragen over het Programma Centrum Echt, over de opwaardering van de winkelstraten, aanleg van nieuwe infrastructuur, transformatie van winkels naar woningen, inrichting van de openbare ruimte en de ontwikkelingen rondom de voormalige dakpannenfabriek De Valk. Normaliter is het Infocentrum op woensdag - en donderdagmiddag geopend, maar vanwege het bijzondere evenement nu ook op de koopzondag tussen 10:00 en 16:00 uur. Het infocentrum voorziet tevens in een extra openbare toiletvoorziening in het centrum.


Meer informatie over ondernemers en belevenissen in Winkelhart Echt is te vinden op www.winkelhartecht.com.コメント


bottom of page