top of page

Koninklijk welkom in Winkelhart Echt

Winkelhart Echt rolt de (oranje) loper uit op Koningsdag. Op de laatste dag dat winkelafspraken vanwege coronamaatregelen aan de orde zijn openen diverse winkels hun deuren voor een exclusief Koninklijk welkom.


Tijdens Koningsdag worden er geen feestelijke activiteiten georganiseerd. Toch laten ondernemers in Winkelhart Echt de nationale vrije dag niet ongemerkt voorbij gaan. Diverse winkels openen hun deuren voor een Koninklijk welkom. Met de winkel bijna helemaal voor je alleen en persoonlijke aandacht en begeleiding bij keuzes wordt winkelend publiek als ware Koningen en Koninginnen onthaald.


Vier je Koningsdag in kleine kring thuis? Sla het gedoe in de keuken van tevoren over en reserveer op tijd een lekkere afhaalmaaltijd of borrelpakket bij lokale horeca. Veel ondernemers presenteren speciale Koningsdag-arrangementen, zodat je onbezorgd thuis kunt genieten.


Op www.winkelhartecht.com is een handig overzicht van alle in Winkelhart Echt gevestigde ondernemers te vinden. Neem een kijkje, kies je favoriete zaken en profiteer van de laatste kans op een bijzonder exclusief bezoek of reserveer je koninklijke diner om af te halen. WInkelhart Echt wenst je een fijne Koningsdag!Comments


bottom of page