top of page

Laatste stemweek fotowedstrijd Winkelhart Echt

De laatste stemweek van fotowedstrijd Echt in Beeld, georganiseerd door Winkelhart Echt, is ingegaan. Tot en met 16 juni kan publiek stemmen op hun favoriete foto.


In aanloop naar de koopzondag van het Hemelvaartweekend werden fotografen uitgedaagd hun mooiste foto van het winkelcentrum in te sturen. Hieruit is een selectie voortgekomen die tijdens de koopzondag werd geëxposeerd. Dit was tevens het startsein van de stemperiode, waarbij op www.winkelhartecht.com/fotowedstrijd door publiek gestemd kan worden op de mooiste foto. Inmiddels hebben al honderden geïnteresseerden hun stem uitgebracht. De drie winnaars van de fotowedstrijd ontvangen uiteindelijk aanmoedigende prijzen en een exemplaar van hun foto in grote print.


De inzendingen boden een veelzijdig beeld van het winkelcentrum. Waar de ene fotograaf in het bijzonder lette op het perspectief van de foto, richtte de ander zich juist meer op de inhoud van het beeld. De diversiteit aan beelden verraste het bestuur van de ondernemersvereniging in oprichting, die met dezelfde veelzijdigheid in de gelederen als jury optrad.


Nieuwe samenwerking

De fotowedstrijd is een van de resultaten van een nieuwe samenwerking tussen ondernemers in Winkelhart Echt. De afgelopen periode heeft een compact team van ondernemers gewerkt aan plannen om na jaren van afwezigheid een nieuwe ondernemersvereniging op te richten. Hierbij worden zij gesteund en ondersteund door de Gemeente Echt-Susteren. Doel van de hernieuwde samenwerking is een collectieve vertegenwoordiging te hebben en gezamenlijk op te trekken in het versterken van het kernwinkelgebied.


Meer informatie over ondernemers en belevenissen in Winkelhart Echt is te vinden op www.winkelhartecht.com.Comentarios


bottom of page