top of page

Live muziek Koningsdag Echt

Donderdag 27 april kleurt Winkelhart Echt oranje. Het muzikale programma tijdens Koningsdag in Echt wordt naast het open podium aangevuld met optredens van live acts Future Vision en White Noise.


Koningsdag leeft in Winkelhart Echt. Aan het einde van de Kindermarkt, georganiseerd door Jeugd- en Jongerenwerk De Wienhaof, staat sinds jaar en dag een podium bij koffiehuis Dolcino. In samenwerking met Stichting Menswel en jongerencentrum The Curve wordt hier een open podium georganiseerd, waar lokaal talent zich presenteert aan het grote publiek. Het programma wordt daarnaast aangevuld met Future Vision en White Noise. Van 12:00 tot 19:00 uur klinkt er doorlopend muziek op het podium.


Open podium

De initiatiefnemers zorgen voor een podiumwagen, een zanginstallatie en zelfs allerlei instrumenten. Daarmee staat alles klaar voor wat muzikaal talent ten gehore wil brengen! Of je nu als singer-songwriter liedjes maakt, solo zingt, in een band speelt of als producer/DJ werkt aan je eigen beats: alles is welkom! Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar dolcino.echt@gmail.com.


Future Vision

Met Future Vision wordt een absolute headliner aan het programma toegevoegd. De live act is met hun catchy tunes, opvallend imago en inmiddels al 30.000 Instagram-volgers zeker een aanwezige naam in de Nederlandse scene. Hun single ‘Stil Alarm’ werd online al meer dan 750.000 keer gespeeld. Als pioniers van de nieuwe Nederlandstalige house brengt Future Vision een live performance gepaard met hun ‘one of a kind sound’.


White Noise

Live band White Noise is een bijzondere samenwerking van vier creatieve muzikanten. Hun gedachte is even simpel als uitdagend, namelijk een uniek geluid en beleving creëren waarbij alles mag. Ze laten zich daarbij inspireren door acts als Interpol, Rush, Talking Heads, Editors, The Sound en Brain Eno. Laat je muzikaal verrassen en ontdek White Noise live als afsluiter van het programma op Koningsdag bij Dolcino.


Meer informatie over ondernemers en belevenissen in Winkelhart Echt is te vinden op www.winkelhartecht.com.Comments


bottom of page