top of page

Meer muziek tijdens Echt Music Night

Bijgewerkt op: 18 uur geleden

De vakantie wordt in Echt extra feestelijk afgesloten met de jaarlijkse Echt Music Night. Met een divers muzikaal programma bij horecagelegenheden in Winkelhart Echt is het centrum op vrijdag 9 augustus dé locatie voor liefhebbers van live muziek en een feestje.


De jaarlijkse terugkerende Echt Music Night in het historische centrum van Echt wordt gepresenteerd door lokale horeca in Winkelhart Echt. De entree voor dit evenement is volledig gratis, dus alle reden om er samen een feestje van te maken.


Programma

Afgelopen jaar verhuisde de horeca-exploitatie van Dolcino naar de nieuwe zaak Stadhoes aan de Plats. Dat biedt mogelijkheden om nóg meer muziek te programmeren. Op de 'kerkberg' staat de formatie Blues Vaccination op het podium. Ondanks de relatief korte tijd dat de band bestaat is de onnavolgbare bak aan ervaring van de bandleden iets wat de liefhebber absoluut zal opvallen. Van blues tot funk en pop tot metal, niets is hun vreemd, en zij geven hierdoor een frisse interpretatie aan de blues. Het podium wordt verder gevuld met de klanken van de Vrienden van Susteren, een gelegenheidsband met een tiental zangers en zangeressen geboren of woonachtig in Susteren. Begeleid door een vierkoppige blazerssectie en dit jaar met virtuoos Tom Renet op gitaar, ooit uitgeroepen tot beste jonge gitarist van het land, en toetsenist Paul Pelzer van de bekende feestband Promilaasj.



Ook in de nieuwe Stadszaal klinkt muziek. Stoba-DJ Leo en DJ Bart zorgen er samen voor dat de voetjes onherroepelijk van de vloer gaan.


Café Moustache pakt uit met Catch22, een eigenzinnige 9-koppige allround coverband. De doorgewinterde bandleden staan garant voor een avondje muziek vol pop, rock, funk, soul, disco, 60's/70's/80's... eigenlijk alles! De band stond in 2022 ook op het programma van de Echt Music Night en daar werd nog lang over nagesproken. De omlijsting van de avond wordt verzorgd door DJ Mox.



Op de Plats presenteert Café Oppe Platz een programma vol DJ's, met klinkende namen als DJ Mischa, DJ Sander M en vader en zoon DJ's Arres en Hadless, bij het publiek bekend als een ware knaller. De finale van de avond is voor de befaamde Feest-DJ Romano, die gegarandeerd het plein weer op zijn kop zet.



Feestelijke zomer

Winkelhart Echt viert de zomer met een programma voor jong en oud. Nadat met het Springkussenfestival de zomervakantie is ingesprongen staan er elke zaterdag van de vakantie een gratis te bezoeken straattheatervoorstellingen tijdens de Thezaterdagen op de planning. Op 14 september presenteert de ondernemersvereniging een gloednieuw Fashion Event.


Meer informatie over ondernemers en belevenissen in Winkelhart Echt is te vinden op www.winkelhartecht.com.



Comments


bottom of page