top of page

Nieuwe datum braderie

De jaarlijkse grote braderie in Winkelhart Echt kan helaas niet doorgaan vanwege maatregelen omtrent het coronavirus. De organisatie heeft een nieuwe datum in optie genomen, te weten zondag 25 oktober.

Slenter langs de vele kraampjes en profiteer van de beste aanbiedingen tijdens de jaarlijkse braderie in Winkelhart Echt. De braderie zorgt ervoor dat jaarlijks van heinde en verre koopjesliefhebbers in het voorjaar naar het winkelcentrum komen. Vanwege het coronavirus is organisator Smeets Buitenmarkten op zoek gegaan naar een nieuwe datum. Samen met de werkgroep Winkelhart Echt, bestaande uit lokale ondernemers, is een combinatie van de braderie met de reeds geplande koopzondag gevonden. Inmiddels is de organisatie druk doende de marktlieden over de nieuwe datum te informeren en is de vergunningaanvraag bij de Gemeente Echt-Susteren ingediend.

De ondernemers van Winkelhart Echt spreken dank uit voor de flexibele werkwijze van de braderie-organisatie en kijken uit naar alsnog een succesvolle feestelijke braderie in het najaar van 2020.

Meer informatie over de activiteiten van het Winkelhart is te vinden op www.winkelhartecht.com.


Comments


bottom of page