top of page

Opbrengst en uitslag tombola Winterplein

Het Winkelhart Winterplein heeft een prachtige opbrengst van €1.844,73 en voor honderden euro's aan houdbaar voedsel opgeleverd. In samenwerking met Café Oppe Platz en Rodi Visions werd van 16 t/m 18 december het evenement gepresenteerd op de Plats.


Drie dagen lang konden bezoekers van het winkelcentrum sfeervol genieten op het plein, met tal van live optredens in wintersferen en speciale activiteiten. Alle artiesten traden belangeloos op en wisten met hun kerstrepertoire een mooi programma neer te zetten. Helaas bleek het extreem koude weer een flinke tegenvaller, met op de laatste dag zelfs bevroren leidingen als resultaat. Ondanks de daarbij tegenvallende bezoekersaantallen konden de initiatiefnemers samen met wethouder Leurs de vertegenwoordiger van de lokale Voedselbank verblijden met een cheque van maar liefst €1.844,73.


Speciale acties

Naast live muziek werden er ook aanvullende acties georganiseerd. Zo ging de Kerstman op de foto bij de rode kersttruck, werd op zaterdag naast financiële bijdrage ook houdbaar voedsel verzameld en wisten artiesten en DJ's menig verzoekje voor een donatie te spelen. Wie gezellig een bekertje warme chocomel dronk droeg ook bij aan het goede doel, want alle opbrengsten van consumpties op het plein kwamen ten goede aan de Voedselbank.


Uitslag tombola

De tombola, waarvoor lokale ondernemers tientallen prijspakketten beschikbaar hadden gesteld, mocht rekenen op veel bijdrages. De uitslag is te vinden op www.winkelhartecht.com.


Onderstaand zijn de nummers van prijzen waarvan de winnaar deze niet terplekke heeft opgehaald. In tegenstelling tot wat op de tombolavouchers staat zijn prijzen niet af te halen bij Café Oppe Platz, maar bij Juwelier Utens.

Winters weekend

Het Winterplein vond plaats tijdens een feestelijk winters weekend. Vrijdag startte dit met de jaarlijkse Christmas Evening Shopping, dit jaar bol van bijzonder straattheater. Ook de dagen erna verrasten verschillende acts het winkelende publiek. Tijdens de koopzondag stonden er verspreid over de winkelstraten verschillende kraampjes met winters aanbod.


Zaterdag 24 december, de laatste kans om het mooiste kerstcadeau te scoren, staan er nog enkele mooie acts op het programma. Zo klinkt de troubadoursmuziek van De Witte Winterklanken en betovert Robbie Blickens Magic Show jong en oud met tal van spannende goochelacts. Tot slot wenst Dickens Voices iedereen namens de trotse ondernemers van Winkelhart Echt al zingend fijne feestdagen.


Foto: Ilse Leijtens
Comments


bottom of page