top of page

Overdekt springen tijdens Springkussenfestival

De weersvoorspellingen voor zaterdag 1 juli zijn ietwat wisselvallig. Geen probleem voor het eerste Springkussenfestival in Winkelhart Echt, want de springkussens zijn grotendeels overdekt.


Spring lekker de vakantie in tijdens het Springkussenfestival in Winkelhart Echt! Verspreid over het winkelcentrum staan van 10:00 tot 17:00 uur tal van luchtkussens in alle formaten en kleuren. De meeste zijn overdekt, dus is het geen probleem om tussen wat verloren regendruppels door lekker te komen springen.


Het Springkussenfestival is gratis te bezoeken en wordt aangeboden door de samenwerkende ondernemers van Winkelhart Echt. Het evenement is een van de nieuwe initiatieven van Ondernemersvereniging Winkelhart Echt om de attractiviteit van het winkelcentrum te bevorderen. Een bezoekje is geschikt voor jong en oud, want terwijl kinderen naar hartenlust springen kunnen volwassenen even lekker winkelen of hun bezoek combineren met een smakelijke lunch of heerlijk Limburgs gebak op de terrassen. Parkeren is in Echt altijd gratis.
Comments


bottom of page