top of page

Pakjespakkers tijdens koopzondag Echt

Winkelhart Echt speelt voor Sinterklaas! Op vertoon van hun kassabon maken bezoekers op koopzondag 27 november kans op mooie en ludieke prijzen bij de Pakjespakkers.


Sinterklaas werd afgelopen weekend door veel enthousiaste kinderen onthaald in Winkelhart Echt en dat is extra reden voor een mooi feestje. Daarom pakken trotse ondernemers uit met een feestelijke actie voor eenieder die zijn mooiste cadeautje in het winkelcentrum haalt. Op vertoon van de kassabon maakt winkelend publiek bij de Pakjespakkers midden in het centrum kans op lekkernijen en lokale cadeaubonnen.


Schatkamer

Tevens is deze koopzondag het gloednieuwe Sinterklaasevenement in Museum van de Vrouw geopend. De Schatkamer van de Sint is een ontdekkingstocht langs Sint’s best bewaarde geheimen, georganiseerd door het museum in samenwerking met Winkelhart Echt. Tijdens een interactieve wandeling van ongeveer 45 minuten ontdekken bezoekers spannende en grappige avonturen van Sint en Pieten en aanschouwen ze bijzondere attributen die veel voor Sinterklaas betekenen. Kaartjes à €2,50 zijn verkrijgbaar via www.schatkamervandesint.nl. Vooraf reserveren is aanbevolen om bij uitverkoop teleurstelling aan de deur te voorkomen.


Winters programma

Het winterprogramma is onderdeel van de hernieuwde samenwerking van de eerder dit jaar opgerichte ondernemersvereniging Winkelhart Echt. Deze winter wordt de kalender naast de jaarlijkse Christmas Evening Shopping gevuld met het Winkelhart Winterplein en meerdere dagen vol muziek en straattheater. Bovendien wordt het centrum aangekleed met gloednieuwe sfeerverlichting. Meer informatie is te vinden op www.winkelhartecht.com.Comentarios


bottom of page