top of page

Pepernotenspeurtocht Winkelhart Echt

Ondernemers van Winkelhart Echt pakken koopzondag 1 december uit met een feestelijke Pepernotenspeurtocht. De activiteit is onderdeel van het winterprogramma dat dit jaar door de gezamenlijke ondernemers wordt gepresenteerd.

De Pepernotenspeurtocht is een wandeling door Winkelhart Echt waarbij kinderen met gethematiseerde spelkaartjes op zoek gaan naar de Pieten die bij de thema’s horen. Lever je het juiste kaartje bij de juiste Piet in, dan word je beloond met een handje pepernoten. Een ideale activiteit tijdens een middag gezellig winkelen met het hele gezin!

Het evenement vindt plaats tijdens de koopzondag die van 13:00 tot 17:00 uur duurt. Spelkaartjes voor de Pepernotenspeurtocht kunnen kinderen ophalen bij Jumbo (Zuiderpoort), Bruna (Ursulinenstraat), Dolcino of Bakker Bart (beide Bovenstestraat).

Winterprogramma 2019

Winkelhart Echt presenteert tijdens de donkere dagen een feestelijk programma. Nadat Sinterklaas onlangs warm welk geheten werd tijdens de intocht begint de winter nu echt met de Pepernotenspeurtocht op 1 december. De extra koopzondagen op 15 en 22 december staan in het teken van ongedwongen je leukste cadeautje vinden en verrast worden door sfeervol winters entertainment. Op vrijdag 20 december vindt de inmiddels tot traditie verheven Christmas Evening Shopping plaats, waarbij winkels diverse acties presenteren en de deuren geopend houden tot 22:00 uur. De straten worden gevuld met aanbod van lekkernijen, diverse kraampjes en een levende kerststal. Meer informatie is te vinden op www.winkelhartecht.com.


Comments


bottom of page