top of page

Programma 2023 in Winkelhart Echt

Bijgewerkt op: 21 mrt. 2023

Ondernemersvereniging Winkelhart Echt heeft de koopzondagen voor 2023 vastgesteld. Met vier zondagen waarop winkels extra openen wordt bewust gekozen voor het beperken van het aantal extra openingsmomenten. Dit biedt de mogelijkheid om die dagen juist extra te investeren in het attractief verwelkomen van winkelend publiek.


Afgelopen jaar werd de handtekening gezet onder de oprichting van de nieuwe Ondernemersvereniging Winkelhart Echt. Het bestuur kijkt ernaar uit het winkelcentrum weer de nodige elan te geven, met attractieve belevenissen in een aantrekkelijke omgeving. Doel van de hernieuwde samenwerking is een collectieve vertegenwoordiging te hebben en gezamenlijk op te trekken in het versterken van het kernwinkelgebied. Hierbij worden de ondernemers gesteund en ondersteund door de Gemeente Echt-Susteren.


Koopzondagen

In 2023 openen de winkels op vier zondagen extra de deuren. De eerste daarvan is op zondag 30 april, waarbij het winkelcentrum het decor is van de jaarlijkse grote braderie. Na de zomervakantie vindt met in het vooruitzicht de Echter kermis de koopzondag plaats op 24 september. Hiermee wordt tevens een combinatie gevonden met de jaarlijkse PlatsRally, die start en finish in het centrum heeft. Zondag 26 november staat natuurlijk volledig in het teken van Sinterklaas. Daarna openen de deuren nogmaals extra op zondag 17 december. Tijdens koopzondagen openen winkels van 13:00 tot 17:00 uur.


Centrum voor winkelen en evenementen

Winkelhart Echt is naast de locatie om ongedwongen te winkelen ook de plek waar mensen samenkomen om tal van evenementen te beleven. Zo vindt op de Plats het Echter Vastelaoves Spektakel tijdens het carnavalsweekend plaats en staat op de laatste vrijdag van de bouwvak de jaarlijkse Echt Music Night op het programma. Aan het einde van de vakantie genieten bezoekers van Echt Smal Straatfestival. De ondernemersvereniging zoekt actief de samenwerking met de verschillende organisatoren om in thema aan te sluiten. Verder worden tijdens de zomerperiode, kermis en winter extra activiteiten georganiseerd. Een van de bekende pijlers van het winterprogramma is de jaarlijkse Christmas Evening Shopping, die in 2023 plaatsvindt op vrijdag 15 december.


Meer informatie over ondernemers en belevenissen in Winkelhart Echt is te vinden op www.winkelhartecht.com.


Comments


bottom of page