top of page

Schatkamer van de Sint geopend

De Schatkamer van de Sint is geopend. Het nieuwe evenement dat door Ondernemersvereniging Winkelhart Echt en Museum van de Vrouw wordt georganiseerd mocht rekenen op veel belangstelling en enthousiaste reacties.


De Schatkamer van de Sint is een ontdekkingstocht langs Sint’s best bewaarde geheimen. Tijdens een interactieve wandeling van ongeveer 45 minuten ontdekken bezoekers spannende en grappige avonturen van Sint en Pieten en aanschouwen ze bijzondere attributen die veel voor Sinterklaas betekenen.


Eerste bezoekers

Het eerste groepje dat de Schatkamer bezocht werd door Femke Utens, voorzitter van de ondernemersvereniging, getrakteerd op een smakelijke chocoladetraktatie. Het is natuurlijk heel bijzonder om de allereerste gasten te zijn en dat was goed te merken aan de spanning op de snoetjes van zowel kinderen als begeleiders. Gelukkig wisten de Pieten alles in goede banen te leiden.


Ontdek de Schatkamer

Het evenement vindt nog plaats op zaterdag 26, zondag 27 en woensdag 30 november en zaterdag 4 en zondag 5 december. Het is niet verplicht te reserveren, maar wel verstandig. Vooraf entreekaartjes bestellen via www.schatkamervandesint.nl voorkomt teleurstelling aan de deur als een tijdsblok onverhoopt uitverkocht is.


De Schatkamer van de Sint wordt mogelijk gemaakt dankzij de hulp van vrijwilligers. Enthousiastelingen die nog een of meerdere dagen willen helpen zijn van harte welkom. Je beleeft gegarandeerd een feestelijke dag, lunch wordt verzorgd én je spaart met je inzet een bijdrage voor een lokale vereniging naar keuze. Meer info en mogelijkheid tot aanmelden is te vinden op de website.
Comments


bottom of page