top of page

Schatkamer van de Sint zoekt Echter vrijwilligers

Bijgewerkt op: 4 dec. 2022

Winkelhart Echt en Museum van de Vrouw presenteren in november het nieuwe evenement Schatkamer van de Sint. Voor de openingsdagen is de organisatie nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die daarmee een bijdrage aan een lokale vereniging naar keuze kunnen sparen.


De Schatkamer van de Sint is een ontdekkingstocht langs Sint’s best bewaarde geheimen. Tijdens een interactieve wandeling van ongeveer 45 minuten ontdekken bezoekers spannende en grappige avonturen van Sint en Pieten en aanschouwen ze bijzondere attributen die veel voor Sinterklaas betekenen.


Vrijwilligers gezocht

Dankzij de ondersteuning van KVW Echt mag het nieuwe evenement rekenen op kleurrijke outfits. Daarnaast is de Schatkamer afhankelijk van vrijwilligers die ‘in rol’ helpen met het ontvangen van nieuwsgierige kinderen. Voor woensdag 23, zaterdag 26, zondag 27 en woensdag 30 november en zaterdag 4 en zondag 5 december is alle hulp welkom. Een dag duurt van 12:00 tot 18:00 uur en voor lunch wordt gezorgd.


Als waardering voor hun bijdrage mogen vrijwilligers een lokale vereniging kiezen waarvoor zij een vergoeding van 30 euro per dag sparen. Meer informatie over het evenement en mogelijkheid tot aanmelden is te vinden via www.schatkamervandesint.nl.


Intocht

De intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats op zaterdag 19 november en zal eindigen op de Plats. Ook organisator KVW Echt is nog op zoek naar enthousiaste hulp. Heb je deze ochtend en middag toevallig vrij en draag je graag een steentje bij? Aanmelden voor de intocht kan via sinterklaas.echt@gmail.com.


Comentários


bottom of page