top of page

Succesvolle schoonmaakactie Winkelhart Echt

Maandagochtend 17 juli trokken lokale ondernemers en gemeente samen door de straten van Winkelhart Echt tijdens een gezamenlijke schoonmaakactie.


Om half tien verzamelden verschillende ondernemers op het Ursulinenplein. Samen met een delegatie van de gemeentelijke groendienst, medewerkers van team Ruimtelijk Domein, wethouder Meuwissen van de Gemeente Echt-Susteren en de Programmacoördinator Winkelhart Echt werden bladblazers, onkruidbranders, vuilprikkers en schoffels in de hand genomen. Na een gezamenlijke groepsfoto werd in twee groepen het centrum doorgewandeld terwijl allerhande kleine onderhoudswerkzaamheden werden uitgevoerd. Ter afronding reed een veegwagen door de straten.



Het initiatief was bedoeld als signaal van verbondenheid in het streven het winkelcentrum netjes onderhouden te houden. Met het vruchtbare weer viert onkruid welig tij, reden om tezamen een extra stapje te zetten. Onder een blauwe hemel met stralend zonnetje werd flink wat zichtbaar resultaat geboekt. Zo ziet het centrum er weer opgeruimd uit en kan de ondernemersvereniging uitkijken naar de volgende activiteit: de tweede van zes Thezaterdagen, met gratis straattheatervoorstellingen op elke zaterdag van de zomervakantie.


Ontdek meer over ondernemers en activiteiten op www.winkelhartecht.com.



bottom of page