top of page

Tijdelijk geen koopzondagen

Bijgewerkt op: 21 apr. 2020

[UPDATE 21 APRIL: Onderstaand bericht is gepubliceerd op 27 maart met de kennis van toen. Houdt voor actuele informatie sociale media en de website van Winkelhart Echt in de gaten.]


Alle koopzondagen tot 1 juni zullen in Winkelhart Echt geen doorgang hebben. Hiertoe heeft de werkgroep van het winkelcentrum besloten.


In een tijd waarin veel ondernemers (verplicht) pas op de plaats doen past het volgens de werkgroep niet om in het kader van zogenaamd funshoppen op te roepen het centrum te bezoeken. Anderzijds trachten lokale ondernemers met veelal aangepaste openingstijden wel te voorzien in de behoefte 'gewoon' boodschappen te kunnen doen in Winkelhart Echt. De ondernemers rekenen in dezen dan ook op de steun van de lokale consument.


Eerder werd nog gecommuniceerd dat activiteiten op 26 maart niet doorgingen, maar winkels én horecagelegenheden wel open zouden blijven. De actualiteit omtrent het coronavirus maakt die keuze inmiddels achterhaald. Het is extra jammer dat de activiteiten op de koopzondagen niet doorgaan, omdat het onderdeel is van de hernieuwde samenwerking van ondernemers in het winkelcentrum.


Meer informatie over ontwikkelingen in het winkelcentrum is te vinden op www.winkelhartecht.com.


Comments


bottom of page