top of page

Tweede Springkussenfestival Winkelhart Echt

Bijgewerkt op: 27 jun.

Na het succes van de eerste editie in 2023 pakken ondernemers van Winkelhart Echt​ opnieuw uit met een Springkussenfestival op zaterdag 6 juli.

 

Spring lekker de vakantie in tijdens het Springkussenfestival in Winkelhart Echt! Verspreid over het winkelcentrum staan tal van luchtkussens in alle formaten en kleuren. Het evenement is gratis te bezoeken en wordt aangeboden door de samenwerkende ondernemers van Winkelhart Echt.

 

De luchtkussens staan opgebouwd van 10.00 tot 17.00 uur. Een bezoekje is geschikt voor jong en oud, want terwijl kinderen naar hartenlust springen kunnen volwassenen even lekker winkelen of hun bezoek combineren met een smakelijke lunch of heerlijk Limburgs gebak op de terrassen.


 

Zomer vol belevenissen

Nadat het zomerprogramma van het Springkussenfestival is afgetrapt staan er nog tal van gezellige belevenissen op de kalender. Zo geniet publiek elke zaterdag van de zomervakantie van gratis straattheatervoorstellingen tijdens de Thezaterdagen en vindt op vrijdag 9 augustus de jaarlijkse Echt Music Night plaats. Na de vakantie staan onder andere nog het nieuwe Fashion Event op zaterdag 14 september en het Race Weekend op 28 en 29 september gepland.

 

Meer informatie over belevenissen en winkelaanbod is te vinden op www.winkelhartecht.com.Comments


bottom of page