top of page

Uitkijken naar grote inhaal-braderie Echt

Slenter langs de vele kraampjes en profiteer van de beste aanbiedingen tijdens de jaarlijkse braderie in Winkelhart Echt. De braderie zorgt ervoor dat jaarlijks van heinde en verre koopjesliefhebbers in het voorjaar naar het winkelcentrum komen. Dit jaar kijken ook lokale ondernemers in Winkelhart Echt extra uit naar de braderie.


Omdat de braderie op de traditionele datum eind april niet door kon gaan is organisator Smeets Buitenmarkten op zoek gegaan naar een nieuwe datum. Deze is gevonden op koopzondag 31 oktober. Inmiddels is de vergunning formeel verleend en kunnen we uitkijken naar de definitieve terugkeer van een van de grote evenementen van Echt. Winkelhart Echt en Smeets Buitenmarkten heten je van harte welkom!


Dagje uit

Met de inhaal-braderie is er extra gelegenheid om van een bezoek aan het winkelcentrum een volwaardig dagje uit te maken. Naast ongedwongen funshoppen heten ook de horeca-exploitanten bezoekers weer van harte welkom. Combineer je bezoek met een smakelijke lunch of heerlijk Limburgs gebak en maak het feestelijke gevoel compleet. De braderie in Winkelhart Echt duurt van 10:00 tot 17:00 uur. Daarmee openen ook veel winkels eerder dan gebruikelijk de deuren op de koopzondag. Parkeren is in Echt altijd gratis.


Infocentrum

Tijdens de braderie is het Infocentrum van de Gemeente Echt-Susteren ook extra geopend. In het voormalige pand van discotheek Stoba kunnen inwoners en ondernemers terecht met vragen over het Programma Centrum Echt. Normaliter op woensdag - en donderdagmiddag, maar vanwege het bijzondere evenement nu ook op de koopzondag. Geïnteresseerden krijgen meer informatie over de opwaardering van de winkelstraten, aanleg van nieuwe infrastructuur, transformatie van winkels naar woningen, inrichting van de openbare ruimte en de ontwikkelingen rondom de voormalige dakpannenfabriek De Valk. Het infocentrum voorziet tevens in een extra toiletvoorziening in het centrum.


Meer informatie over ondernemers en belevenissen in Winkelhart Echt is te vinden op www.winkelhartecht.com.Comments


bottom of page