top of page

Christmas Evening Shopping

Bijgewerkt op: 17 apr. 2020

Op vrijdag 20 december vindt de inmiddels tot traditie verheven Christmas Evening Shopping in Winkelshart Echt plaats. Winkels presenteren de gehele avond diverse acties en houden de deuren geopend tot 22:00 uur.

Straten van Winkelhart Echt worden gevuld met aanbod van lekkernijen en diverse kraampjes. Op de Plats wordt een feestelijk kerstdorp opgebouwd waar de liefhebber van kerstsfeer zijn hart op kan halen. Op het Ursulinenplein is de gehele avond een levende kerststal te bezichtigen, met een echte os, ezel en kameel. Op straat wordt winkelend publiek getrakteerd op verschillende lekkernijen en verrast het gezelschap Dickens Voices met muzikale optredens. Natuurlijk bezoekt ook de Kerstman de Christmas Evening Shopping.

Lokale horeca-etablissementen nodigen het winkelend publiek uit lekker op te warmen en te genieten van gezellige muziek. Zo heeft Café Oppe Platz de DJ’s van het Glazencafé Sittard achter de draaitafels. Dolcino presenteert een feestelijke avond met live muziek van No Strings Attached en het Stoba Oldscool DJ Team.

Koopzondag 22 december

Ook zondag 22 december biedt Winkelhart Echt de gelegenheid tot het vinden van je mooiste kerstcadeautje. Tijdens de feestelijke koopzondag trakteert de Kerstman bezoekers van het centrum op een lekkere traktatie in stijl. Daarnaast staan verspreid in de straten optredens gepland van Baily’s Beats, een vijftal jongedames die geheel in kerststijl de grootste kersthits ten gehore brengen.

Op tal van locaties bieden ondernemers extra lekkernijen aan, zoals Bakker Bart met de traditionele nonnevotten. Ook bij Jumbo worden proeverijen met menusuggesties voor de kerstdagen georganiseerd.

Winkelhart Echt

Het winterprogramma is onderdeel van de hernieuwde samenwerking onder de noemer Winkelhart Echt, georganiseerd door lokale ondernemers. Tijdens de winter transformeert het winkelcentrum tot dé locatie waar je in feestdagenstemming gemakkelijk en in alle rust je winterse aankopen haalt. De ondernemersinitiatieven worden in samenwerking met en met ondersteuning van de Gemeente Echt-Susteren uitgevoerd. Meer informatie is te vinden op www.winkelhartecht.com.


Opmerkingen


bottom of page