top of page

Vind je kermisoutfit in Winkelhart Echt

De laatste zondag van september is het koopzondag in Winkelhart Echt. Met de definitieve doorgang van de Echter kermis een perfect moment voor het vinden van de mooiste kermisoutfit.


Welkom in Winkelhart Echt, waar de lokale ondernemer je van harte welkom heet. Geniet van de ongedwongen sfeer tijdens een wandeling door het winkelcentrum en combineer dagelijkse boodschappen met het vinden van de leukste verwennerijen. Op koopzondagen openen veel winkels in Winkelhart Echt van 13.00 tot 17.00 uur.


De koopzondag op 26 september vindt plaats enkele dagen voor de start van de Echter kermis, dus is het perfecte moment voor het uitzoeken van de mooiste kermis-outfit. Daarnaast staat de gehele week in het teken van feestelijkheden, want op donderdagochtend 23 september opent Wibra een nieuwe vestiging aan het Ursulinenplein en heropent Xenos na een verbouwing weer de deuren. Daarnaast viert Ursulinenhof deze maand het 20-jarig jubileum. Een overzicht van het winkelaanbod is te vinden op www.winkelhartecht.com/winkelaanbod.Comments


bottom of page