top of page

Winkelen op Bevrijdingsdag

Bevrijdingsdag is een officiële feestdag. Veel mensen hoeven die dag niet te werken, maar dat geldt niet voor iedereen. In Winkelhart Echt zijn diverse winkels geopend.


In veel CAO's is vastgelegd dat werknemers eenmaal per vijf jaar een vrije dag hebben op Bevrijdingsdag, dat is in 2020 voor veel mensen het geval. Vanwege maatregelen omtrent het coronavirus hanteren veel winkels alternatieve openingstijden, zo ook op 5 mei. Met maatwerk aanbod wordt zoveel als mogelijk aangepast aan de gestelde richtlijnen.


Plan uw bezoek

Bezoekt u Winkelhart Echt op 5 mei? Plan uw bezoek en controleer via websites en social media de openingstijden van de winkels die u wilt bezoeken. Zo bent u goed voorbereid en kunt u optimaal profiteren van het maatwerk aanbod van lokale ondernemers. Een overzicht van ondernemers in het winkelcentrum vindt u op de pagina Winkelaanbod.


Het nieuwe normaal

De landelijke overheid benoemde eerder al 'het nieuwe normaal', waarin opgeroepen wordt te bedenken hoe aan te aanpassen aan een maatschappij waarin een afstand van 1,5 meter gewaarborgd wordt. Niet in alle gevallen is dat direct mogelijk, maar lokale ondernemers hebben hun winkels veelal aangepast om ervoor te zorgen dat bezoekers met een gerust hart terecht kunnen. Door zaken anders in te richten, een maximum aantal bezoekers toe te laten en desinfectiemiddelen aan te bieden kan de bezoeker evengoed profiteren van de lokale gastvrijheid van Winkelhart Echt.


コメント


bottom of page