top of page

Winkelen op maat

Ondernemers in Winkelhart Echt doen er alles aan om, passend binnen geldende maatregelen, de bezoeker van harte welkom te heten. Binnen de mogelijkheden worden koopavonden aangehouden en de koopzondag van 25 oktober gaat door.

De Rijksoverheid heeft maatregelen afgekondigd die als doel hebben het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken. Ook is het advies om in alle publieke ruimtes een mondkapje te dragen. Er wordt nadrukkelijk verzocht om gestelde richtlijnen in acht te houden.

Koopavonden en koopzondag

Winkelhart Echt kiest nadrukkelijk voor spreiding van koopmomenten. Daarom heeft de koopavond op vrijdag doorgang tot 20:00 uur, zoals de mogelijkheid wordt geboden binnen de gestelde maatregelen.

Ook de koopzondag van 25 oktober zal doorgaan, weliswaar zonder activiteiten. Op deze dag vindt ook de bekendmaking van de hoofdprijzen van de Winnaarsweken plaats. Ruim een maand lang konden klanten sparen voor winkansen bij ondernemers van Ursulinenhof.

Winkelen op maat

Met het behouden van de koopavonden en koopzondag dragen ondernemers bij aan de spreiding van de koopmomenten, hetgeen ervoor zorgt dat het vermijden van drukte beter te realiseren is. Ondernemers hebben hun winkels veelal aangepast om ervoor te zorgen dat bezoekers met een gerust hart terecht kunnen. Door zaken anders in te richten, een maximum aantal bezoekers toe te laten en desinfectiemiddelen aan te bieden kan de bezoeker evengoed profiteren van de lokale gastvrijheid van Winkelhart Echt. Raadzaam is om voor je bezoek te informeren naar actuele openingstijden van de ondernemer die je wenst te bezoeken.

Parkeren is in Echt altijd gratis en met parkeerterreinen Ursulinenplein en Zuiderpoort is er altijd genoeg plaats. Meer informatie over bereikbaarheid en openingstijden van het winkelcentrum is te vinden op www.winkelhartecht.com.Opmerkingen


bottom of page