top of page

Winkelhart Echt herstart koopzondagen

Zondag 30 mei vieren ondernemers van Winkelhart Echt de versoepeling van coronamaatregelen met de eerste koopzondag van 2021. Nadat eerder al de straten feestelijk werden aangekleed, wordt bezoekers nu de gelegenheid gegeven het winkelaanbod te herontdekken op de vrije zondag.


Ontdek de rust en ruimte van Winkelhart Echt, waar de lokale ondernemer je van harte welkom heet. Geniet van de ongedwongen sfeer tijdens een wandeling door het winkelcentrum en combineer dagelijkse boodschappen met het vinden van de leukste verwennerijen. Op koopzondag 30 mei openen veel winkels in Winkelhart Echt van 13.00 tot 17.00 uur.


Winkelen en Bourgondisch genieten

Het belooft de eerste koopzondag van het jaar heerlijk lenteweer te worden. De koopzondag biedt de perfecte combinatie van lokaal winkelen met een bezoek aan een van de breed uitgestalde terrassen. Net als in 2020 hanteert de Gemeente Echt-Susteren een versoepeld beleid aangaande de omvang van terrassen, waardoor er genoeg ruimte tussen de tafels blijft en de opstelling extra sfeervol oogt. Zo geniet de liefhebber optimaal van een heerlijk drankje, borrelplankje of Bourgondische lunch.


Zowel voor een bezoek aan winkels als aan lokale horeca is het niet meer nodig vooraf te reserveren. Wel wordt bij ontvangst bij het terras een gezondheidscheck gedaan alvorens een plaatsje wordt toegewezen. Het advies blijft om met maximaal twee personen of met eigen huishouden naar het winkelcentrum te komen. Deze aantallen gelden ook bij een terrasbezoek.


Op www.winkelhartecht.com is een handig overzicht van alle winkels en horecagelegenheden in Winkelhart Echt te vinden, evenals praktische informatie en data van toekomstige koopzondagen.


Comments


bottom of page