top of page

Winkelhart Echt in wintersfeer

Winkelhart Echt presenteert tijdens de donkere dagen een feestelijk programma. Met onder andere een Christmas Evening Shopping, winkelacties en winters straattheater is het winkelcentrum dé plek voor het vinden van je mooiste cadeau.


​Dagen worden korter en straten worden verlicht door een gloed van sfeervolle verlichting - teken dat de winter neerdaalt op Winkelhart Echt. Het winkelcentrum transformeert tot dé locatie waar je in feestdagenstemming gemakkelijk en in alle rust je winterse aankopen haalt.


Christmas Evening Shopping

Op vrijdag 15 december vindt de jaarlijkse Christmas Evening Shopping plaats, waarbij winkels diverse acties presenteren en de deuren geopend houden tot 22:00 uur. De straten worden gevuld met aanbod van lekkernijen en diverse kraampjes en bezoekers kunnen gezellig de handen warmen bij de vuurkorven.


Op het programma staan tal van sfeervolle straattheateracts, waaronder Frosty de Zingende Sneeuwpop, Het Winterse Speeldoosje en de acrobatische act Princess on the Ball. Bijzonder is ook de mobiele act Hoepela, waarbij twee artiesten in verlichte hoepels door de straten verplaatsen. Voor muzikale gezelligheid wordt gezorgd door Maud du Chatinier.


Lokale horeca-etablissementen nodigen winkelend publiek uit lekker op te warmen en te genieten van gezellige muziek. Bij Dolcino staat het muziekduo Jack ’n Jiffs op het programma.Winters entertainment

Een bezoek aan Winkelhart Echt staat in het teken van ongedwongen je leukste cadeautje vinden en verrast worden door sfeervol winters entertainment. Op koopzondag 17 december winkelt de theatrale X-miss lekker met je mee en maken bezoekers kennis met de mythische wezens Jøttnjøl. Tijdens de koopzondag zijn winkels geopend van 13:00 tot 17:00 uur.


Op zaterdag 23 december is iedereen van harte uitgenodigd deel te nemen aan het Winterse Winnaarspel, waarbij met de belofte van altijd prijs verschillende grote en kleine prijzen te winnen zijn. Tevens bezoekt de act KerstKadoBuro de winkelstraten, waarbij bezoekers worden getrakteerd op kleine theatrale en dichterlijke cadeautjes.


Het muzikale gezelschap Dickens Voices wenst iedereen op zaterdag 30 december een muzikaal uiteinde van het jaar. Ook ontdek je de laatste zaterdag van het jaar Walters Rariteitenkabinet, waarbij tal van theatraal gepresenteerde winterse eigenaardigheden te aanschouwen zijn. Een act die leuk is voor jong en oud!


Steun het goede doel

Café Oppe Platz en Rodi Visions presenteren vrijdag 22 en zaterdag 23 december een evenement met als goede doel het lokale initiatief Wish, Gift & Smile. Tijdens deze dagen wordt het café omgetoverd tot een Glazen Huis vol muziek en gezelligheid. Bezoekers kunnen houdbaar voedsel en drank inleveren en doneren bij het aanvragen van een plaatje. In de week van kerst worden er van de opbrengst pakketten samengesteld voor hen die dit goed kunnen gebruiken.


Winkelhart Echt

Het winterprogramma wordt gepresenteerd door Ondernemersvereniging Winkelhart Echt, trotse lokale ondernemers. Parkeren is altijd gratis in Echt, mogelijk op diverse locaties direct aan het winkelgebied grenzend. Meer informatie over winkelaanbod en evenementen is te vinden op www.winkelhartecht.com.Comments


bottom of page