top of page

Winkelhart Echt viert start zomervakantie

De start van de zomervakantie wordt door ondernemers in Winkelhart Echt gevierd met een koopzondag. Op 25 juli zijn veel winkels en horecagelegenheden extra geopend.


Ontdek de rust en ruimte van Winkelhart Echt, waar de lokale ondernemer je van harte welkom heet. Geniet van de ongedwongen sfeer tijdens een wandeling door het winkelcentrum en combineer dagelijkse boodschappen met het vinden van de leukste verwennerijen. Op koopzondag 25 juli openen veel winkels in Winkelhart Echt van 13.00 tot 17.00 uur.


Extra aankleding

De afgelopen periode is in Winkelhart Echt hard gewerkt aan het gereed maken voor de zomer. Zo zijn de lantaarnpalen in de winkelstraten evenals in voorgaande jaren aangekleed met kleurrijke bloemen. Dit jaar is de bloemenpracht aangevuld met zogenoemde flower pots, grote bakken die verspreid over de straten voor een extra feestelijk kleurtje zorgen. Daarnaast is in samenwerking met de Gemeente Echt-Susteren een eerste resultaat geboekt in een project met historische foto’s. Twee grote leegstaande panden op centrale locaties zijn voorzien van stijlvolle bestickering met historische foto’s. De beelden en begeleidende teksten komen uit het archief van Piet Vinken.


Bourgondisch genieten

De koopzondag biedt de perfecte combinatie van lokaal winkelen met een bezoek aan een van de breed uitgestalde terrassen. Net als in 2020 hanteert de Gemeente Echt-Susteren een versoepeld beleid aangaande de omvang van terrassen, waardoor er genoeg ruimte tussen de tafels blijft en de opstelling extra sfeervol oogt. Zo geniet de liefhebber optimaal van een heerlijk drankje, borrelplankje of Bourgondische lunch.


Zowel voor een bezoek aan winkels als aan lokale horeca is het niet meer nodig vooraf te reserveren. Wel wordt bij ontvangst bij het terras een gezondheidscheck gedaan alvorens een plaatsje wordt toegewezen. Op www.winkelhartecht.com/winkelaanbod is een handig overzicht van alle winkels en horecagelegenheden in Winkelhart Echt te vinden, hier praktische informatie en data van toekomstige koopzondagen.Comentarios


bottom of page