top of page

Winkelhart heet Sint welkom

Nog een paar nachtjes slapen… dan arriveert Sinterklaas in Echt! Nadat op zaterdag de intocht door de straten gaat, opent de koopzondag erna de nieuwe theatrale belevenis ‘Op bezoek bij de Sint’ in Winkelhart Echt.


Het moment waar alle kinderen van Echt en omgeving naar uitkijken is eindelijk daar. De intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 november. Start is omstreeks 14:00 uur op de Nieuwe Markt en de intocht zal eindigen op de Plats. Organisatie is in handen van KVW Echt.


Op bezoek bij de SInt

De aankomst van Sint is extra reden voor een mooi feestje. Daarom pakken trotse ondernemers uit met een nieuw theatraal evenement. Het leegstaande pand aan Bovenstestraat 34 wordt deze dagen getransformeerd tot een sfeervol decor met kilo’s snoepgoed onder de noemer ‘Op bezoek bij de Sint’


Tijdens deze theatrale belevenis worden kleinschalige kindervoorstellingen gecombineerd met een bezoek aan de Goedheiligman. Maak kennis met de allerleukste Pieten en aansluitende meet & greet. De deuren van het evenement zijn geopend op koopzondag 27 november en zaterdag 2 december, beide van 13:00 tot 17:00 uur. Een specifiek programma met aanvangstijden van de voorstellingen is te vinden op www.winkelhartecht.com/winter. Op bezoek bij de Sint is gratis te bezoeken, als cadeautje van trotse lokale ondernemers.


Winters programma

Nadat Sint het land verlaat staan nog gezellige activiteiten als de Christmas Evening Shopping en dagen met winters straattheater en muziek op het programma. Bovendien wordt het centrum weer aangekleed met de vorig jaar vernieuwde sfeerverlichting. Meer informatie is te vinden op www.winkelhartecht.com.Comments


bottom of page