top of page

Winnaars Facebook-actie

Winkelhart Echt heeft op Facebook een ludieke actie georganiseerd. Onder elke honderd paginalikes werd een lokale cadeaubon verloot. Met bijna 800 personen die de pagina en daarmee de lokale ondernemer een duimpje omhoog gaven werden uiteindelijk acht personen verrast.


De teller bleef net onder de 800 likes steken, maar geen reden voor de ondernemers van Winkelhart Echt om niet uit te pakken. Met een knipoog werden niet de formele zeven, maar acht namen geloot.


Winnaars

De winnaars van de lokale cadeaubonnen kunnen uiterlijk 30 juni via Facebook Chat of een bericht via het contactformulier hun adresgegevens en de keuze van welke lokale ondernemer zij de cadeaubon wensen te ontvangen doorgeven. De cadeaubonnen hebben een waarde van 25 euro.


De gelukkigen zijn:

Erica Schreijnders

Jolanda Vissers

Kim Royakkers

Nina Meuwissen Nina Oelers-Klinkers

Ruud Beckers

Stefan Hamers

Vera van Bijlevelt


Lokaal hart

Met de actie vragen ondernemers extra aandacht voor het doen van lokale aankopen. Het échte winkelhart van het centrum is de lokale ondernemer die voor je klaarstaat met een persoonlijke benadering en gastvrije glimlach. Dat mensen graag naar het centrum komen is omdat er wat te beleven valt. Samen een nieuwe outfit uitzoeken, gezellig lunchen en genieten tijdens activiteiten. Zonder de Echter lokale ondernemer is dat niet mogelijk.


De ruim 70 ondernemers in het centrum hebben nu meer dan ooit uw steun nodig. Samen zorgen we ervoor dat we dit overwinnen en het centrum in betere tijden weer een plek is waar je ongedwongen terecht kunt. Op www.winkelhartecht.com/lokaalhart staan daarom een aantal praktische suggesties over hoe de lokale ondernemer gesteund kan worden. Niet alle suggesties zijn direct uitvoerbaar door iedereen, maar één ding is zeker: als we samen de keuze maken om lokaal te kopen, kunnen we ook later terecht in een levendig centrum.


bottom of page