top of page

Winnaars grote kermisactie

Bijgewerkt op: 3 okt. 2022

Winnaars van de grote kermisactie van Winkelhart Echt wordt verrast met een feestelijk prijzenpakket met kermistegoed van maar liefst 50 euro! Dat maakt winkelen én kermis vieren in Echt wel heel erg leuk!


Winkelend publiek ontvangt bij hun aankopen in het winkelcentrum heel september een kanskaart. Door deze voorzien van contactgegevens in de centrale brievenbus in het winkelcentrum te deponeren maken zij kans op een Family Fun-kermispakket ter waarde van maar liefst 50 euro.


Elke week kans

Aan de actie doen alle ondernemers mee die lid zijn van de onlangs opgerichte ondernemersvereniging Winkelhart Echt, herkenbaar aan de poster in de etalage. De ondernemer kiest zelf bij welk specifiek bedrag of product een kanskaart wordt verstrekt, maar de belofte staat dat het niet moeilijk is om bij een middagje winkelen meerdere kaarten te sparen. Elke volle week van september wordt er een kanskaart getrokken uit de deelnames van die week. Wanneer je meer kaartjes in dezelfde week inlevert maak je die week meer kans. Spreid je liever door elke week een kaartje in de brievenbus te doen, dan maak je elke week opnieuw kans.


Winnaars

Winnaars worden met voorletter en achternaam hier gepubliceerd en persoonlijk op de hoogte gebracht.


Week 1 (1 t/m 11 september): R. Hulsbosch

Week 2 (12 t/m 18 september): A. Pluymaekers

Week 3 (19 t/m 25 september): W. Vossen

Week 4 (26 september t/m 2 oktober): R. Snijder


Namens alle ondernemers van harte gefeliciteerd aan de winnaars! Samen vieren we de Echter kermis!Comentarios


bottom of page