top of page

Winnaarsweken bij Ursulinenhof

Winkelcentrum Ursulinenhof in Echt pakt deze nazomer uit met een feestelijke winactie. Onder de noemer Winnaarsweken maken klanten wekenlang kans op mooie prijzen, met als opvallende hoofdprijs een prachtige scooter.

De Winnaarsweken bij Winkelcentrum Ursulinenhof duren van 21 september tot en met koopzondag 25 oktober. Klanten ontvangen bij elke aankoop bij een van de deelnemende winkels een Winnaarsweken-zegel. Drie zegels zorgen al voor een volle spaarkaart, die voorzien van contactgegevens in de opvallende brievenbus midden in de Ursulinenstraat gedeponeerd kan worden. Het is toegestaan meermaals mee te doen, dus elke drie nieuwe aankopen leveren een volle kaart op en wederom kans op een van de mooie prijzen.

Prijzen

Op koopzondag 25 oktober worden de drie hoofdprijzen uitgereikt. In de prijzenpot zit een prachtige SYM Fiddle II, een comfortabele en moderne scooter in rode uitvoering en inclusief helm. Daarnaast maken deelnemers kans op een LG-televisie met een 4K-resolutie scherm van maar liefst 65” en een Samsung Galaxy A41 smartphone, voorzien van een topcamera en krachtige accu.

Naast de hoofdprijzen wordt elke week een winnaar van een lokale cadeaubon ter waarde van 50 euro geloot.

Allemaal winnaars

Het coronavirus heeft grote invloed gehad op lokale ondernemers. Met de Winnaarsweken kiest Winkelcentrum Ursulinenhof daarom voor een aansprekende campagne waarbij het doen van lokale aankopen extra wordt beloond. Met elke aankoop steun je de lokale ondernemer en vergroot je de kans op het winnen van een van de fantastische prijzen. Zo zijn we allemaal winnaars!

Meer informatie over de Winnaarsweken, een overzicht van deelnemende winkels en de spelregels zijn te vinden op www.winnaarsweken.nl.


Comentarios


bottom of page