top of page

Winnaarsweken Ursulinenhof verlengd

De Winnaarsweken van Winkelcentrum Ursulinenhof in Echt zijn verlengd. Tot en met 29 november maken klanten van de lokale ondernemers kans op het winnen van mooie prijzen.

De gehele maand oktober konden bezoekers van Winkelcentrum Ursulinenhof kans maken op mooie prijzen tijdens de spectaculaire Winnaarsweken. Vanwege veranderde actualiteit omtrent het coronavirus zien de ondernemers dat het niet gepast is toe te werken naar een finale. De actie wordt daarom verlengd tot de volgende koopzondag, gehouden op 29 november.

Klanten ontvangen bij elke aankoop bij een van de deelnemende winkels een Winnaarsweken-zegel. Drie zegels zorgen al voor een volle spaarkaart, die voorzien van contactgegevens in de opvallende brievenbus midden in de Ursulinenstraat gedeponeerd kan worden. Het is toegestaan meermaals mee te doen, dus elke drie nieuwe aankopen leveren een volle kaart op en wederom kans op een van de mooie prijzen.

Met de verlenging van de actie maken deelnemers dus extra kans op de hoofdprijzen: een prachtige scooter met helm, een televisie met een schermdiagonaal van maar liefst 65 inch en een stijlvolle moderne smartphone. De afgelopen weken werden bovendien al verschillende winnaars verblijdt met een lokale cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Meer informatie over de Winnaarsweken, een overzicht van deelnemende winkels en de spelregels zijn te vinden op www.winnaarsweken.nl.


Comentarios


bottom of page