top of page
Zipsfotografie2018201219108268.JPG

ECHT WINTER​

Winkelhart Echt presenteert tijdens de donkere dagen een feestelijk programma. Van de intocht van Sinterklaas tot de jaarwisseling worden tal van belevenissen en mooie winkelacties georganiseerd.

De extra openingsmomenten staan in het teken van ongedwongen je leukste cadeautje vinden en verrast worden door sfeervol winters entertainment. Niet te missen is de inmiddels tot traditie verheven Christmas Evening Shopping, waarbij winkels diverse acties presenteren en de deuren op vrijdag 15 december geopend houden tot 22:00 uur.

Een extra voordeel is het gratis parkeren in Echt, mogelijk op diverse locaties direct aan het winkelgebied grenzend.

 

Winkelhart Echt is tijdens de gezelligste maand van het jaar extra geopend!

Zipsfotografie2018201219108372.JPG

Helemaal gratis?

Ja, álle winterse activiteiten in Winkelhart Echt zijn volledig gratis te bezoeken. Zonder addertje onder het gras. Maar toch is er een klein verzoekje. Het programma wordt namelijk mogelijk gemaakt (en betaald) door trotse lokale ondernemers die zich inzetten voor deze extra attractiviteit van het winkelcentrum. Daarom hopen ze dat je er voor of na het bezoeken van een activiteit even extra bij stilstaat en óók een bezoekje brengt aan de winkels of horecagelegenheden. Zo houden we het samen leuk en blijft het voor lokale ondernemers mogelijk om dergelijke evenementen te organiseren.

Trotse ondernemers heten je van harte welkom in Winkelhart Echt!

Programma winter

Programma

Klik op de afbeelding voor details.

Zipsfotografie2018201219108329.JPG
bottom of page