top of page

do 01 sep

|

Winkelhart Echt

Grote kermisactie

In aanloop naar de feestelijke Echter Kermis pakken ondernemers in Winkelhart Echt uit met een bijzondere actie.

Grote kermisactie
Grote kermisactie

Tijd en locatie

01 sep 2022, 09:00 – 30 sep 2022, 18:00

Winkelhart Echt, Bovenstestraat, 6101 Echt, Nederland

Over het evenement

In aanloop naar de feestelijke Echter Kermis pakken ondernemers in Winkelhart Echt uit met een bijzondere actie. Winkelend publiek maakt met hun aankopen heel september kans op het winnen van een flink kermispakket.

Winkelend publiek ontvangt bij hun aankopen in het winkelcentrum heel september een kanskaart. Door deze voorzien van contactgegevens in de centrale brievenbus in het winkelcentrum te deponeren maken zij kans op een Family Fun-kermispakket ter waarde van maar liefst 50 euro.

Elke week kans

Aan de actie doen alle ondernemers mee die lid zijn van de onlangs opgerichte ondernemersvereniging Winkelhart Echt, herkenbaar aan de poster in de etalage. De ondernemer kiest zelf bij welk specifiek bedrag of product een kanskaart wordt verstrekt, maar de belofte staat dat het niet moeilijk is om bij een middagje winkelen meerdere kaart te sparen. Elke volle week van september wordt er een kanskaart getrokken uit de deelnames van die week. Wanneer je meer kaartjes in dezelfde week inlevert maak je die week meer kans. Spreid je liever door elke week een kaartje in de brievenbus te doen, dan maak je elke week opnieuw kans. Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en met voorletter en achternaam gepubliceerd op de website en social media van Winkelhart Echt.

Lokale cadeaubon

Ook de Gemeente Echt-Susteren neemt deel aan de actie. Wie aan de balie van het gemeentehuis in september een lokale cadeaubon koopt, ontvangt ook hierbij een kanskaart. De lokale cadeaubon, het perfecte cadeautje waarbij je de lokale ondernemer steunt, is verkrijgbaar in bedragen 10, 15 en 25 euro.

De kermisactie is een samenwerking tussen de ondernemersvereniging en de reclamecommissie van de Echter kermis. Meer informatie over belevenissen in Winkelhart Echt is te vinden op www.winkelhartecht.com.

Deel dit evenement

bottom of page