top of page

Kermisactie

In aanloop naar de feestelijke Echter Kermis pakken ondernemers in Winkelhart Echt in samenwerking met Reclamecommissie Echter kermis uit met een bijzondere actie. Winkelend publiek maakt met hun aankopen in de weken voor de kermis kans op het winnen van een flink kermispakket.

Winkelend publiek ontvangt bij hun aankopen in het winkelcentrum van 11 september t/m 7 oktober een kanskaart. Door deze voorzien van contactgegevens in de speciale brievenbus aan Bovenstestraat 6 te deponeren maken zij kans op een Family Fun-kermispakket ter waarde van maar liefst 50 euro.

Elke week kans

Aan de actie doen alle ondernemers mee die lid zijn van ondernemersvereniging Winkelhart Echt, herkenbaar aan de poster in de etalage. De ondernemer kiest zelf bij welk specifiek bedrag of product een kanskaart wordt verstrekt, maar de belofte staat dat het niet moeilijk is om bij een middagje winkelen meerdere kaart te sparen. Elke volle actieweek wordt er een kanskaart getrokken uit de deelnames van die week. Wanneer je meer kaartjes in dezelfde week inlevert maak je die week meer kans. Spreid je liever door elke week een kaartje in de brievenbus te doen, dan maak je elke week opnieuw kans. Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en met voorletter en achternaam gepubliceerd op de website en social media van Winkelhart Echt.

Lokale cadeaubon

Ook de Gemeente Echt-Susteren neemt deel aan de actie. Wie aan de balie van het gemeentehuis in september een lokale cadeaubon koopt, ontvangt ook hierbij een kanskaart. De lokale cadeaubon, het perfecte cadeautje waarbij je de lokale ondernemer steunt, is verkrijgbaar in bedragen 10, 15 en 25 euro.

De kermisactie is een samenwerking tussen de ondernemersvereniging en de reclamecommissie van de Echter kermis. De Echter kermis vindt in 2023 plaats van 7 t/m 15 oktober.

Winkelhart Echt nieuwsbrief 2022-09-12 kermisactie.jpg
Kermisactie winnaars

Winnaar Kermispakket 1

11 t/m 17 september

Mw. Ramakers uit Echt

Winnaar Kermispakket 2

18 t/m 24 september

Zus van Wesel uit Echt

Winnaar Kermispakket 3

25 september t/m 1 oktober

Nicolle Knoops uit Echt

Winnaar Kermispakket 4

2 t/m 8 oktober

Fieke Geurts uit Maasbracht

bottom of page