top of page

Koopzondag Echt met winters entertainment

Op zondag 19 december is het koopzondag in Winkelhart Echt en worden bezoekers getrakteerd op bijzonder winters vermaak.


Dagen worden korter en straten worden verlicht door een gloed van sfeervolle verlichting - teken dat de winter neerdaalt op Winkelhart Echt. Het winkelcentrum transformeert tot dé locatie waar je in feestdagenstemming gemakkelijk en in alle rust je winterse aankopen haalt.


Op zondag 19 december biedt Winkelhart Echt de gelegenheid tot het vinden van je mooiste kerstcadeautje. Tijdens de feestelijke koopzondag wandelt een vrolijke Levende Kerstboom door de winkelstraten om je éxtra fijne feestdagen te wensen. Daarnaast wordt winkelend publiek verrast door de Boekenleggers, bijzondere karakters die samen met jou op zoek gaan naar de mooiste kerstwensen in het grote boek.


Winkels zijn tijdens de koopzondag geopend van 13:00 tot 17:00 uur en parkeren is in Echt altijd gratis. De feestelijkheden worden in samenwerking met en met ondersteuning van de Gemeente Echt-Susteren uitgevoerd. Meer informatie is te vinden op www.winkelhartecht.com.


コメント


bottom of page