top of page

Meld je aan voor het Koningsdag Open Podium

Koningsdag is Winkelhart Echt jaarlijks het decor van een gezellige kindermarkt en een muzikaal open podium. Aanmelden voor deelname aan het programma is vanaf nu mogelijk.


Op Koningsdag kunnen we elk jaar genieten van de gezellige Kindermarkt in centrum Echt, met dank aan Jeugd- en Jongerenwerk De Wienhaof. Aan het einde van de route, nabij koffiehuis Dolcino, vindt ook in 2023 een open podium plaats in samenwerking met Stichting Menswel. Ideaal voor de muziekliefhebber - en natuurlijk de maker. Want op 27 april is het podium voor hen!


De initiatiefnemers zorgen voor een podiumwagen, een zanginstallatie en zelfs allerlei instrumenten. Daarmee staat alles klaar voor wat muzikaal talent ten gehore wil brengen! Of je nu als singer-songwriter liedjes maakt, solo zingt, in een band speelt of als producer/DJ werkt aan je eigen beats: alles is welkom! Ook als je simpelweg met andere muzikanten wilt jammen op het podium. Een plek op het podium claimen kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar dolcino.echt@gmail.com. Beschrijf beknopt wie je bent, wat je wilt komen doen en hoe lang je kunt of wilt vullen. Echt kijkt uit naar jouw talent!


Comentários


bottom of page