top of page

Online reserveren, lokaal profiteren

Ondernemers in Winkelhart Echt nodigen je van harte uit gebruik te maken van click en collect. Onder de noemer ‘online reserveren, lokaal profiteren’ benadrukt het winkelcentrum de snelheid en servicebereidheid van de lokale ondernemer.


Vanaf 10 februari is het ook voor niet-essentiële winkels toegestaan om middels zogenoemd ‘click & collect’ gewenste producten te laten afhalen. Na de noodzakelijke sluiting geeft dit lokale ondernemers weer de kans om hun producten in de etalage te zetten. Veel winkels bieden uitgebreide maatwerk service, denk bijvoorbeeld aan online demonstraties en snelle thuisbezorging.


Click & collect

Met click & collect wordt de consument de mogelijkheid geboden van tevoren een bestelling door te geven en deze vanaf 4 uur na reservering op te halen. De tussenliggende tijd is in de maatregelen vastgelegd om funshoppen te voorkomen. Bij het afhalen komt de consument niet binnen in de winkel, maar wordt het product via een afhaalpunt overhandigd.


Profiteer lokaal

Het échte winkelhart van het centrum is de lokale ondernemer die voor je klaarstaat met een persoonlijke benadering en gastvrije glimlach. De ruim 70 ondernemers in het centrum hebben nu meer dan ooit je steun nodig. Met een lokale aankoop draag je bij aan de toekomst van het winkelcentrum.


Op www.winkelhartecht.com/winkelaanbod is een handig overzicht van alle lokale ondernemers in Winkelhart Echt te vinden, met vermelding van contactgegevens. Met een filteroptie per branche is het eenvoudig zoeken naar de juiste aanbieder van het gewenste product. Dus: online reserveren, lokaal profiteren.Commentaires


bottom of page