top of page

Thezaterdagen met internationaal karakter

Tijdens de zogenoemde Thezaterdagen in Winkelhart Echt​ staan verschillende internationale acts op het programma. Elke zaterdag van de zomervakantie beleven bezoekers van het winkelcentrum een gratis straattheatervoorstelling, geschikt voor de hele familie.


Het programma bestaat uit zeven zaterdagen. Met onder andere acts afkomstig uit België en Duitsland heeft het programma een gevarieerd internationaal karakter. Eerder speelde al theatergezelschap Buguel Noz Marionettes, afkomstig uit Belgisch Wallonië. Op 29 juli is het de beurt aan Les Contes d’Asphaldt, een eveneens Belgisch gezelschap dat het centrum bezoekt met Octaaph, een méér dan levensgrote vogel die een theatrale vlucht maakt langs reeds lang vergeten mogelijkheden om hogerop te komen. Zaterdag 5 augustus speelt Steven Luca zijn voorstelling Schrott, over een straatveger met een buitengewone interesse voor het restafval van zijn publiek. De uit Duitsland afkomstige Dado speelt vervolgens op 12 augustus de tekstloze variétéshow Doorway Cabaret. Een fysieke comedy show met hoog tempo, die het publiek opwindt met close up komedie en veel energie.


Alle voorstellingen zijn gratis te bezoeken, als cadeautje van trotse lokale ondernemers voor het winkelend publiek. Voorstellingen worden elk driemaal gespeeld, om 12:30, 14:00 en 15:30 uur, en duren wisselend tussen de 15 en 30 minuten. Het volledige programma is te vinden op www.winkelhartecht.com/thezaterdagen.
Comments


bottom of page