top of page

Winkelhart viert opening horeca

Ondernemers in Winkelhart Echt vieren gezamenlijk de heropening van lokale horeca. Op 1 juni, Tweede Pinksterdag, zijn veel winkels daarom extra geopend.

Na een sluiting van ruim twee maanden is het vanaf 1 juni weer mogelijk winkelen te combineren met een terrasbezoekje. Veel winkels zijn daarom op Tweede Pinksterdag geopend om deze dag de heropening van de horecagelegenheden in het centrum te vieren. Tijdens het lange Pinksterweekend hebben veel mensen vrij, een ideaal moment voor een wandeling door het centrum. Horecaterrassen zijn vanaf 12:00 uur weer toegestaan, winkels openen veelal van 13:00 tot 17:00 uur. Parkeren is in Echt altijd gratis.

Winkelen volgens richtlijnen

De instructie van het kabinet is sinds 11 mei veranderd van 'blijf zoveel mogelijk thuis' naar 'vermijd drukte'. Dat betekent dat het weer mogelijk is om niet-functioneel te winkelen in Winkelhart Echt. Toch wordt nadrukkelijk verzocht om richtlijnen in acht te houden. Met de extra opening dragen de ondernemers bij aan meer mogelijke spreiding van het bezoeken van het winkelcentrum. Winkels zijn veelal aangepast om ervoor te zorgen dat bezoekers met een gerust hart terecht kunnen. Door zaken anders in te richten, een maximum aantal bezoekers toe te laten en desinfectiemiddelen aan te bieden kan de bezoeker evengoed profiteren van de lokale gastvrijheid van Winkelhart Echt.

Lokaal hart

Het échte winkelhart van het centrum is de lokale ondernemer die voor je klaarstaat met een persoonlijke benadering en gastvrije glimlach. Dat mensen graag naar het centrum komen is omdat er wat te beleven valt. Samen een nieuwe outfit uitzoeken, gezellig lunchen en genieten tijdens activiteiten. Zonder de Echter lokale ondernemer is dat niet mogelijk.

De ruim 70 ondernemers in het centrum hebben nu meer dan ooit uw steun nodig. Samen zorgen we ervoor dat we dit overwinnen en het centrum in betere tijden weer een plek is waar je ongedwongen terecht kunt. Op www.winkelhartecht.com/lokaalhart staan daarom een aantal praktische suggesties over hoe de lokale ondernemer gesteund kan worden. Niet alle suggesties zijn direct uitvoerbaar door iedereen, maar één ding is zeker: als we samen de keuze maken om lokaal te kopen, kunnen we ook later terecht in een levendig centrum.


Comentários


bottom of page